Ha úgy érzed jól jönne egy komolyabb fejlődés az ügyfélszerzésben, akkor...



Te hogy folytatnád ez a mondatot??

Ugyanis ez egy fontos szempont! Hiszen a Te üzleted! Hiszen a Te vállalkozásod! Olyan szabad vagy mint a madár! Azt választhatod amit csak szeretnél, azt teheted amit csak szeretnél! Ezért lettél vállalkozó, hogy saját magad irányíthasd az életed, annyit keress amennyit csak akarsz! Szabadon dönthetsz!

Tehát, Te hogyan folytatnád a mondatot?

Nincs ötleted?

Ha ez tényleg a Te akaratod alapján indult vállalkozás, akkor tudnod kell, hogy merre haladj! Akkor szeretned kellett ezt a szakmát amibe belefogtál. Akkor úgy érezted és gondoltad a tapasztalataid alapján, hogy ez működőképes! 

Nem? 

Ugye-ugye milyen jó lenne egy üzleti terv?! Ami segítene az ilyen elakadásokban, lenne a fejlődésnek egy íve, a vevők és minőség függvényében!

Vállalkozási alapok:

* Szakmai ismeret

* Folyamatos szakmai fejlődés

* Minőségi munka, ami önmagában elad téged

* Kapcsolatépítés mellé

* Kitartás

* Biztos anyagi háttér, hogy az első időkben ne vonja el a figyelmedet a pénztelenség a minőségi szolgáltatástól

* Tartalék képzés

* Eldönteni, mennyi kell és hol az elég!

* Tudás átadása, a következő generáció tanítása


ui: Az ügyfélszerzésben egyetlen kulcs van, minőségi munka és megbízhatóság elérhető áron. Komolyabb ügyfélszerzés, komolyabb fejlődést igényel! Készen állsz? Felmérted mibe kerül? Időben, pénzben, energiában?

Tehát:

* jól dolgozol, fejleszted magad, hogy alkalomadtán az új dolgokkal is ki tud szolgálni az igényeket,

* ha megígérted, legyél készen, legyél ott, a mondott szónak hatalma van, a határidő téged is ösztönös, kalkulálható a bevételed

* dolgozz elérhető áron, különben nem lesz megrendelőd, vagy vedd tudomásul, hogy számszerűsíthető abból a társadalmi rétegből a megrendelések száma! (pl: a felső 10.000 milyen gyakran kérné a szolgáltatásod egy évben, havonta stb.)

Tudnod kell, hogy nem 1 év az élet!  

Bátorság!







Megjegyzések