Mi a fogyókúrás programok titka?



Miért van az, hogy valamelyik kúra hatásos neked, míg másnak nem?

A nagy titok abban rejlik, hogy csak attól tudsz hízni amit beviszel. Ez olyan biztos, mint ahogy itt ülök.

Gondolj csak az etióp éhezőkre! Hányféle bajuk van az éhezéstől, milyen hiányt szenved a testük tápanyagokban, mi minden szervi  funkciójuk mondja fel a normális működés! De, mivel nem esznek, hiszen éheznek, ezért el is fogynak szerencsétlenek!

Az a gond a modern világban, hogy a fogyasztói társadalom nem csak cigit fogyaszt, ruhát, új autót, hanem sok élelmiszer is kelleti magát a polcokon. Ami csábító! Arra késztet, hogy kipróbáld, hiszen ilyet-olyat még nem ettél! Vagy ettél és őrült finom! 

Nincs mérték! Nem ismerjük az elég szót! Szinte semmiben! 

Ettől aztán bekövetkezik a nem várt elhízás!

Rájöttem, hogy mivel a hétköznapokban senki nem mondja meg nekem, hogy "na elég, most hagyd abba az evést."..így nincs más hátra falatozunk.

A fogyókúra programoknak az a titka, hogy megmondják, hogy mennyit egyél, mikor és mit!

Mégis miért van az, hogy Neked az egyik hatásos, míg másnak egy másik program?

Itt jön be az én hírhedt szimpátia elméletem! Minden vásárlás szimpátián alapul, amitől aztán a hit beindul és olyan hatékonyságot érünk el, amit el is várunk. 

Ha egy olyan ember ajánlja nekünk a programot, akiben 100%-is bizalmunk van, akkor elhisszük! Ezért követjük, betartjuk és hatásos lesz a program!

Szerintem, lehet ez KETO, meg BIÓ, meg VEGA, meg bármilyen életmód, a mértékletesség az alapja mindenek!

Kevethetjük itt marketing kártyákat, a mindenféle fantázia nevű kúrák is a hiten alapulnak!

Szerintem!

De ha nem hiszel ebbe, akkor neked pont az lesz hatásos amiben Te hiszel :) Hiszen Te tudod, hogy melyik miért nem jó és neked nem használ! :) 

Ez rendben van, még nem voltál megérve, nem voltál felkészülve arra, hogy megszabd a mennyiséget magadnak! 

Ehhez erő kell! Eddig toltad az észt, a grammok megvonása helyett :)  De az is lehet, hogy valaki fülsüketítően megkongatta a harangot nálad, és végre meghallottad! Le kell fogynod! ...és elhitted, sokkolt :)  A titok, ne egyél ...annyit!

Nyugi, jó vagy!

Vigyázz magadra!



Megjegyzések