A mosoly, mint gyilkos fegyver!




A mosoly eme romlott világunkban, gyilkos fegyver lett!

Minél jobban mosolyogsz, annál gyanúsabb vagy, annál inkább kirekesztenek, ítélnek és kikezdenek. gyanús, minden lépted és mozdulatod, biztos pótcselekvés a mosolyod, mert nem lehetsz boldog, ŐK nem engedték meg!

A boldogság már vétek és átok, extra és luxus. Nem jár mindenkinek! Csak annak jut akinek milliárdjai vannak, de akinek 1 fillérrel kevesebb van, annak már arcizmai megbénultak. Gondolják ŐK...mert ez nem így van! Tévedésben él a világ népének nagy része! 

Inkább húzza le a másikat, csak hogy, ő legyen a jobb, a szebb és a gazdagabb, mindegy is mihez mérten csak úgy. Ha nem tudsz géppuskanézéssel ölni, már nem vagy igazi szenvedő állampolgár.

Ott lent a szürke ködben kell létezned, mit képzelsz TE hogy élni akarsz! Élni...olyan nincs, biztos lehúztad, megloptad, átvágtad. Olyan, hogy egyenes és tisztességes, és becsületes nem lehet! Hogyan?! Ha neki nincs, ne legyen neked se!

Milyen emberi egyed nevelkedik manapság, ŐK mit nevelnek? Milyen emberi egyed, aki saját fajtájának rosszat tesz, rosszat akar, olyan keretet szab, melyek az emberi egyedhez méltatlanok, és milyen emberi egyed az, aki ezeket fejt hajtva betartja, hagyja, hogy egy másik ugyan olyan emberi egyed hatalmat gyakoroljon Ő felette?! Mit várnak el az emberek egymástól?Szinte embertelen dolgot is képesek megtenni...szégyen!

Az emberi egyed nagyon kezdetleges stádiumban van! 

Fejlődj! Gondolkozz és mosolyogj!

Vigyázz magadra!


Megjegyzések