Mi van?

 


Nade haladjunk...Mi volt? Mi van? Mi várható?

Az önfenntartó mondhatni a "szükséges elég"szocializmus után, lett nekünk, mindentis lehet és szabad kapitalizmus. Bármid lehet akárki vagy, itt a hitel, hitelkártya, áruhitel stb. Ránevelődtünk...a hitelre, a médiára, a drótra kötöttségre, mert a kényelem Urat csinál belőlünk, ezt hittük. Kényelem a boldogség titka, akkor vagyunk valakik, ha nem vagyunk kétkezi munkások és miénk a világ, hitelből azzá válunk amik szeretnénk lenni, de közben nem vagyunk. lakás, autó, nyarlás stb. Akinek jobban megy ők, "zöldövezetben" laknak, kertes övezetben, vagy agglomerációba mentek. Ez az emberek szelektációja. Ami önmagában nem baj, régen is voltak királyok és őket kiszolgáló személyzet.

Majd amikor már teljesen elszegődtünk pénz és áru fogyasztónak, jön egy vírus...ami mérhetően bizonyítja, hogy hol tartunk emberségben. Aki tudott, gyorsan vidékre ment, és talán nem is jött vissza. Átrendeződött az élet, a világ, a városiasodás egekben a fejlett országokban. A fejlődő egy külön fejezet. Tehát válságok (matek: sinus és cosinus görbe) teljesen normális, gazdasági jelenség. DE, most jön a városi nép következő fejezete, az ellátás átformálása...közművek. Áram gáz..és jön a víz is hiszen a melegben már kongatják a harangot, hogy nincs víz...halljátok, figyeltek? A fúrt kutak felmérése már volt hullám...és talán lesz is.
Akik nem tudtak a vírus idején kiszabadulni a városból...na ők figyeljenek jobban.
A 8-17 ig, fizetéstől-fizetésig, hitelből hitelbe...vigyázzatok magatokra.
Nem mondom, hogy a "zöldövezeti" luxus lakóknak könnyebb lesz, hiszen ők megfoghatják a kapát és a lapátot, vághatják a tűzifát és nevelhetnek jószágot, esetleg némi saját termelt növényük is lehet.
Embertársaim 🙂 Vigyázzatok magatokra! Jobban!
Az IGEN mellett ott van a NEM! Bátorság! Dönthettek másképpen! Tájékozódjatok! Tanuljatok! Ahol bezárul egy ajtó, ott kinyílik egy másik!



Megjegyzések