Súlyemelés, kiút, hitel, takató, fagyos lábak?!

 



Napról napra könnyebb az élet :) Mindig van kiút! Keresni kell, akarni kell!

Ma rákerestem a kiút szóra egy könyvesbolt oldalán, 128 találat volt. Sokan keressük a kiútat, közben észre sem vesszük, hogy ez maga az élet! Az élet, maga az élet! Mindennel együtt! Ezt, vagy el tudod fogadni, vagy szenvedni fogsz minden lény fingástól is.

A napokban ismét volt egy beszélgetésem, a vírus, az oltás, a munkahely stb. és a minden elsöprő kényszer, a HITEL kapcsán. 

Minek vesz fel az ember hitelt?! Tovább nyújtózkodik, mint ameddig a takarója ér! A takaró alól kilógó láb persze, hogy fázik! Sőt, nem csak a saját lába fázik, hanem a család lába is fázni fog, hiszen a következmények közösek.

Tudom, senki nem arra készül fel, hogy nem tudja fizetni...de miért kell előre élni, miért nem lehet csak a lehetőségeknek élni, annak amit bírok! 

Ez olyan mintha egy 500 kg követ emelnék, mondván, hogy majd megerősödöm és majd elbírom, de mire megerősödnék, meg is szakadok! Szval mi volt az értelme? Lehet, hogy nem jó a hasonlat, de nézzétek el nekem, ez jutott eszembe, én így érzem.

Akik megkeresnek és elmesélik éppen aktuális bajaikat, végül a pénz hiánya a gond! Nade, miből adódik a pénz hiány?! Abból, hogy nagyobbat és jobbat akarunk élni, mint amit bírunk!

Kaptál 2 kezet és 2 lábat. Ez a te léptéked! Nem több! Amit ezzel megtudsz tenni, az a tied, az elég neked! Hidd el!

Megjegyzések