Görgess tovább!!!

 


Görgess, görgess, görgess, görgess...tovább!

Ez a mai élet! Nem csak a mai!  A tegnapi és a holnapi is! A múlt és s jövő is! Az élet olyan egyszerű! Haladj az utadon és  minden mást, amivel nincs dolgod görgesd tovább! 

Mi van ha lemeradsz? 

Miről?

Semmiről nem tudsz lemaradni!

Nincs egy pillanatban kettő! Ezért ami most nem fogott meg, nem kellett, hogy megfogjon! Ami nem fogott meg, nem is tud megtartani! Ami csak villanásnyira maradt meg, csak annyi volt a dolga. Majd... majd ha kell, kívánság lesz, úgymond megfogod keresni, ami kell megfog ragadni. 

Kérj és megadatik!

Kapni fogod! Jönni fog! Pont úgy ahogy kérted! Pont úgy! Lehet, hogy nem úgy jön, ahogy neked az érkezés pillanatában kellene! Hanem úgy jön ahogy kérted! Választhatsz! Kell, vagy nem! Jó, vagy nem! DE, ne ess bele abba a végtelen örvénybe, hogy úgy gondolod egy lépéssel mindig hátrébb vagy attól amit akarsz! Ne azt nézd, hogy semmi nem sikerül! Nézd azt, hogy amit kérsz, az jön, legyen elég! Kérj még mást, ha kell még más is! De légy elégedett azzal, amit kértél és itt van! Te kérted! Miért lennél elégedettlen? Kit okolhatnál ezért? Magadat! Magadat viszont ne okold! Ne bántsd magad! Örülj, hogy amit kértél azt már is tudod élvezni, használni!

Nem hiszed?

Nézz vissza! Minden apró eseményre tekints vissza, minden emberre akivel találkoztál, munkahely és lakás, szomszéd és kutya, macska és könyv vagy bármi! Mindet akartad! Igy, vagy úgy! Akartad...akár azzal is, hogy nem akartad! De kívántál valamit! A kívánás az ami utat tör, legyen az bármi. Ezért javaslom fogalmazz jól, gondolkodj jól! Gondolkodj úgy, hogy  jó vágyaid legyenek! Csak az, amit szeretnél! 

Tudom, könnyebb azt megfogalmazni, hogy mit nem szeretnél...ezen változtass! Magadért! Azért, hogy jobb legyen az életed, azért, hogy jóléted legyen, egszséged és nyugalmad!

Megjegyzések