Károk eltakarítása



Szinte mindennapi feladat...hiszen evés után mosogatás, koszos ruha után mosás, kosz után takarítás...az élet része. A lelki élet része is! A szellemi élet része is, nem csak a fizikai világ része.

Néha takarítani kell az elmében is. Vannak a sarokban maradt porcicák...vannak ritkábban használt pocok, ahol a por megült. Ha jön néha egy nagyobb huzat csak a gond van a sok piszokkal, mert a porfelhőben megfulladni látszik az ember, szval kell néha a takarítás!

Kell néha, hogy átpakold a szekrényben a cuccokat, szanáld a ruhákat, amit már nem használsz azt kidobod, és veszel újabbakat. Az elnyűtt cipőket is kidobod, hiszen már nem kényelmes.

Valójában ami nem tetszik vagy nem kényelmes attól megszabadulsz. 

Ki milyen gyakran teszi ezt, annál jobban érzi magát, hiszen az áporodott dohos sarkokból nem áramlik a bűz. 

Hogyan tehetjük ezt meg? 

Mozgással, változással! Néha költözni kell, néha állást kell változtatni, néha társat is lehet cserélni, a gyereket is meg kell nevelni, néha aki nem tudja hol a határ, annak meg kell mutatni.

Hogy miért?

Hogy rend legyen az életedbe! Hogy rend legyen a lelkedben! Hogy jól érezd magad!

*... mert, rend a lelke mindennek!*


ui: lehet, hogy az a zseni, az aki a káoszban is megtalálja amit keres, sőt lehet, hogy valaki a rendben eltéved, tedd ami neked jól esik, de tudd, hogy van választásod!

Megjegyzések