Igy jutsz a csúcsra



Agyf@szon túl jön az orgazmus! 

A szabad válsztás adta szabadság, ahol mindig dönthetsz másképpen, egy olyan felmérhetetlen távlatot nyit meg ami szinte kezelhetetlenné válik egyesek számára... vagy a többség számára, ezért tartunk itt ahol!

Itt jön a felelősség nem vállalása eset és mivel nem mered vállalni a szabad választás szabadságával járó felelősséget, ezért gondolod, hogy valakik bele taszajtottak egy helyzetbe. Más miatt neked ilyen az életetd, ezt kell tenned..stb. 

Hozzá teszem ezt is TE döntötted, de mennyivel egyszerűbb mást hibáztatni a szar életédért mint szabadon választani és jól érezni magad. Mi az a némi felelősség?!..Átadtad másnak a döntés, ami úgy tűnik, nem a Te hibád.

A hibától való félelem...egy agyf@sz.

Hiba?! Hiba kell, szükséges! Mivel másképpen nem tanulsz

Kérdezem, hogy hiba volt 100000000000 elesni...hogy a végén meg tanulj hibátlanul járni?

Légy laza, szabad választásod van, szárnyalhatsz! Az élet halad! Végtelen, és mi van utána? Végtelen!

Az élet mindig jót akar, minden a csak a jó irányba halad..a tested a jó egészség érdekében öngyógytja magát, a természet elképzelhetetlen körülmények között is él, a nap minden nap fel kel, az eső esik, a dolgok működnek!

Hagy már abba az ellenállást, már füstölnek a fékek! nem érzed a bűzt? Nem érzed, hogy Te vagy az életed fékje?! Nem érzed, hogy csak az a baj, hogy félsz a sebességtől? Félsz a bizonytalanságtól? Te tartod magad bizonytalanságba a sorozatos parával, a nem döntéstől való félelemmel! Közben észre sem veszed, hogy talán nem vagy ura semminek? Közben csak élvezheted a lehetőségeket! Közben csak kipróbálhatsz csodás dolgokat!

Próbáld ki!

Szabad vagy, engedd ki magad!

Az élet élni akar! Hagyd élni! Élj, Vele és ne ellene!

Megjegyzések