Nárcisztikus, bipoláris, border line... stb


Ki a fene ne tudna valaki másra diagnózist felállítani?

Végül is mindenki hülye, csak én vagyok a tökéletes?! Vagy még sem?

Emberek! 

Nem kötelező leélni az életedet valakivel, aki nagyon más mint Te! 

No, persze, lehet a horoszkópja, neveltetése és a pszichológia diagnózis alapján dönteni, de valahol a lényeg az, hogy szeressen, szeressem :) 

Ha ez nem megy, mindegy, mi baja van! Baja, mindenkinek van! Mindig! Mindig amikor valakinek valami nem tetszik, az a baj..modern nyelvünkben...pedig csak egy vanás. Egy aktuális esemény. Nos, ha többször is előfordul, a "baj", mondjuk ugyanaz, az már felteszi a kérdést, hogy tolerálható-e számomra, vagy nem?! 

Nem kell maradnod! nem kell indokokat felsorolnod, hogy miért kell maradnod! Nem kell maradnod, csak magadat ámítod bele egy téveszmébe!

Mindig dönthetsz másképpen! Csak és kizárólag bátorság kérdése, hogy a döntés után, elég bátor vagy-e ahhoz, hogy úgy csináld ahogy az neked jobb, lehet fárasztóbb, drágább, időigényesebb, de a végén jobb!

Hidd el, egy bipoláris, egy másik bipolárissal, nagyon jól kijön :) 

Mondjuk egy border line, tipikus Szűz vonásokat hordoz...csakúgymellesleg. Tehát mert valaki valamilyen, attól nem beteg. Csak más a horoszkópja,...pl. egy oroszlán is akaratos, önző, erőteljes személyiség...de attól nem beteg :) szerintem. 

El lehet kerülni :) Kívül tágasabb...szval kerülj egyet :)

Válogass tovább..mint az bizonyos tyúk a kendermagban...! Nem kell, beleragadni abba, hogy de egyébként olyan aranyo,és jó az ágyban, és kedves a szomszédokkal, közben pedig ki nem állhatod!

Vedd tudomásul, hogy a kínlódásod a saját gyengeséged, és saját céljaid hiánya, saját határozottságod hiányából adódik!

Találd ki magad! Találd meg magad! Rakd össze magad!

Ha meg találtad, ha megvan, akkor ahhoz már könnyebb illeszteni bármit.

Legyen meg a saját kabátod...amihez a gombot keresed. Amíg mindenféle kabátokhoz, mindenféle gombokat próbálsz illeszteni, addig lesz ami van!

Na, a lényeg hogy azért, hogy én szebb vagyok és okosabb, a másik pedig beteg és sérült, nem biztos, hogy boldogabb a világ. 

Ha van szeretet, van minden!

Suba a subával, guba meg a gubával :)

Megjegyzések