Milyenek az emberek ?.....- a közösségi médián



Tanacsot szeretnek kerni, kisgyerek leforrazta magat teaval. Mit kell tenni?


11 órája volt egy bejegyzés..szerintetek mi történt azóta? 🙂 És még most is adják a tanácsot ?...Ennyit a figyelemről! 🙂 94 bejegyzés...szerintetek, hol a figyelme az embereknek? Elolvassák, hogy ki mit írt? És ha már irták akkor minek írja be mégegyszer...11 órával később? Itt tart az emberiség. Ha "kéznél" lenne Anyu és a Nagyi ...már tudná mit kell tenni. 

Csak nézem az embereket, csak nézem a tébolyult viselkedést, csak nézem, hogy a többség, illetve kommentelők nagy részére igaz lehet, hogy valóban

* csak saját maga érdekli

* csak a saját hangját akarja hallattni

* nem olvassa el, hogy mi az előzmény

* nem érdekli, hogy egyáltalán aktuális-e még az ő véleménye

* nem figyeli a környezetét.

Természetesen a bejegyzés alkotója is kritikát érdemel, hiszen kritizálni azt tudok :) Teszem ezt mindig azért, hogy valakinek hátha megkongatom a vészharangját és magába száll, hogy talán másképpen is lehetne viselkedni. Talán JÓ emberenek is lehetne lenni! Talán a JÓZAN ÉSZ nem veszett el teljesen..és csodálkozom, hogy de igen, elveszett, sőt a fogalom is komoly kihívást jelent némelyek számára.

Gondolkozom, hogy milyen a közösségi média? Vajon értelmes emberek, józan gondolkozással lógnak-e a közösségi médián, vagy ők azok, akik élik a saját életünket és azért megy nekik olyan jól?! A közösségi média pedig talán a tébolyultak birodalma?! Nem tudom, talán csak én találkozom ilyen meg megrázó élményekkel? Talán csak mindenki a neten éli ki a fusztációját? Talán, ez csak egy maréknyi ember a sok jó közül? Talán van még remény és keresnem kell tovább? Talán csak én nem vagyok a helyemen?

Talán..biztosan van választásom és lapozok tovább.:)





Megjegyzések