Orgazmus - bugyi nélkül

 

Tabuk, kertelés és szemérmesség nélkül. 
Mikor beszéltél a szexről? Kivel beszéltél a szexről?

Igen erről... akár a saját szexuális életedről. Az orgazmusról, már ha van. A hogyanról, a kivel, és hányszor. 

Senkivel???? Te Atya ég! És miért nem?

Mert kinek mi köze van hozzá, mert olyan izééé, vagy mert nem tudom hogyan kell, vagy mert soha nem is volt, vagy mert szar. 

Mondhatom, legalább ebben nem panaszkodnak az emberek, inkább nem beszélnek róla. Nem is kell, elég rájuk nézni! Látszik! Látni az arcukon, látni a testükön, látni a mentális állapotukon.

Ha jó a szex, akkor biztosan beszéltél róla. A jót, az ember büszkén vállalja és híreszteli. Ezzel lehet dicsekedni :) Ki mekkora király, vagy királynő!

Azt mondod, erről nincs mit beszélni? Megsúgom, hogy ha nem beszélsz róla, és a tudást nem adod át, vagy ha szükséges lenne, de nem képzed magad, akkor ez lesz ami van.

10-ből kb. 8 nő soha nem tudja meg élete során, hogy mi az orgazmus, soha nem éli át! 

Ez igen! Sok ember sok mindenre képtelen!

Tételezzük fel, hogy a statisztika hamis, ennek ellenére tegyünk azért, hogy minél több pár megismerje azt ami természetes része az életünknek.

Szülő lévén azon törpöltem, hogy ez mégis hogy alakulhat ki? Hogy lehet, hogy a nők ilyen gyatra százalékban élvezik az életet! Élvezni, azaz jókat enni és inni, meg kirándulni is lehet. De a szex elengedhetetlen része az életnek.

Test-lélek-szellemi szinten SZÜKSÉGES!

Számos és számtalan cikk és tudományos kutatás támasztja alá a szex pozitív hatásait. De minek is tudományosan alátámasztani, hiszen ha Isten megteremtette ezt az érzést, akkor ez hozzá tartozik a mindennapokhoz is. Ha nem így lenne, akkor csak kufircolnánk öröm nélkül a szaporodás érdekében. De, nem így van! Van, akinek sikerült ezt is élvezni. Van, aki ennek is a mestere tud lenni.

Úgy látom, azokban a családokban ahol ez nem a nap csúcspontját jelenti, ott a gyerekkel erről nem beszélnek, vagy olyan téves információkkal látják el a lányokat, mintha ez valami kötelező muszáj lenne. Ha fiú, akkor pedig valami isten király császár férfiasság mérő lenne. 

Magam tapasztalata, nálunk egészséges a vérvonal, Hála az ősöknek. Hála, hogy nem volt tabu téma. Ami azt jelenti, hogy a gyermekem is kapta az instrukciót. 

Őszintén, saját tapasztalatra épített valós  élményekről szóló tanítást csak a nyitott szülőktől kaphat egy gyermek. 

Szülők, kezdjetek hozzá, még nem késő! Beszéljetek, saját tapasztalatokról, élményekről és persze kudarcokról amiből építkeztetek. Sztorizzatok, mert a gyereknevelés a szülő feladata! Ha még ti is a fejlődés létráját tapossátok, tanuljatok, fejlődjetek. 

Bejelentkezés konzultációra: tudatosokk@gmail.com 









Megjegyzések