a Nő, mint business - avagy Madártávlatból!



Hát, ez van Hölgyeim!

A NŐ mindenhol ott van, a családban, a pénzben, az élet minden szegletében. Mondhatjuk, hogy a férfi is, de tudjuk jól, hogy van az a mondás, hogy "a férfi a fej, a nő a nyak és a nyak irányít."

A férfiak szerint, minden háború mögött egy nő áll, mint ok. Nem szeretnék itt belemenni a további fejtegetésbe, mert mint tudjátok, én tudom, hogy mindennek két oldala van. Ebből most csak annyi a  mai megfigyelésem, hogy nem csak a háborúban, de az üzletben is a nők a felvevő kereslet.

Az életet igyekszem madártávlatból szemlélni, mert nagyon vicces és bevallom nagyon pitiáner. Fentről nézve, gyakorlatilag semminek nincs túl nagy szerepe. Viszont mégis látszanak a szálak. Ki, hogy és miként rángatja.  A szálak azok, amik mentén a média megjelenik az életünkbe. 

Látom, hogy 1-1 influenser, vagy celeb, vagy ki tudja éppen hogyishívják, a nőket célozza meg mint közönség.

A nő az, aki befolyásolható, és ezt követően befolyásolja a környezetét.

A nő az, aki vásárol, aki informált, aki anyáskodásából kifolyólag a megoldások mindentudója. Ösztönösen igyekszik ebbe az irányba tenni. Különböző mérések léteznek, de összességében, még ha kisebb százalékban is, de a nők többet használják az internetet, mint a férfiak.

Mondhatjuk, hogy a nő vesz! A nő kedvéért küzd a férfi a pénzért, a nagyobb házért stb.

Van ellenpélda, ők a kivétel! És van ahol másképpen van, na ők is a kivétel.

Cikkeim célja, a fejlődés! 

Meglátni a lényegtelent, a lényegesben és a lényegest, a lényegtelenben.

Könnyebben kiigazodni a szövevényes életben. 

Látni, hogy a szövevények nélkül könnyed és boldog életünk is lehet. 







Megjegyzések