Éppen rád gondoltam!

 

Hányszor hangzik el ez  a mondtad, ha pont az a személy hív fel akire gondoltunk!

Vajon véletlen?

Vajon vannak láthatatlan hullámok?

Vagyon létezik a nagy közösségi háló?

Vajon tudunk mi egyáltalán valamit?

Mindegy is! A lényeg, hogy ha megtapasztaljuk, miért ne hinnénk el? Gyakran a véletlenre fogjuk az ilyen eseteket, de ez is így jó. Fogjuk arra mire csak akarjuk, a tény, az tény marad.

Ha arra, gondolunk, hogy Sárika szimpatikus, egy hullámon vagyunk?! Ez mit jelenthet? Hullámon? Valóban érezzük a hullámot? Igen, hiszen a szimpátia beindul, hasonlónak érezzük, közelinek, azonosnak. Valóban van Sárikának egy kisugárzása? Kisugárzás?! Sugározza a hullámokat?! Igen, azokat a hullámokat sugározza ami benne van. Azt az érzésvilágot és belső értéket ami benne van, mi megérezzük. 

Miért is írom ezt?

Van akivel első látásra szerelem, és van akivel első látásra gyűlölet alakul ki. Érzed, hogy neked ez nem jön be. Érzed, hogy valami nem stimmel köztetek, nem lesztek barátok, nem lesztek egy pár sem.

Azaz, aki az én személyiségemhez közeli az talál meg, és én is azt fogom választani akit hozzám közelinek érzek.

Ha valaki füllent, nagy valószínűséggel olyan talál rá, aki szintén füllent! Nem más rótta rád ezt a bajt! Nézz tükörbe és lásd meg, hogy mit sugárzol! Ha nem tetszik, válts! Váltsd meg magad a tehertől! Senki nem rótta rád ezt, csak Te magad, magadra!


Megjegyzések