Át a tüskés tanösvényen!

 


Azon gondolkoztam, hogy mennyi mindent megtanultam már, mennyi kurzuson, képzésen, tanfolyamon, egyetemen vagyok túl. Az ismeretemet folyamatosan bővítem. Magam is sok területen szereztem tapasztalatot. Tényleg mazochizmusom lett a tanulás. Tanulni, tudni! Azt vallom, hogy a megfelelő döntések meghozatala érdekében a legtöbb információt meg kell szerezni. 

Szuper módon megszerezted az infókat és döntöttél!De mi van a döntésen túl? 

Vajon utána tett is következik? Felesleges volt a sok keresés és kutatás, a döntés sem hoz eredményt, ha nem követi tett. 

Tanulsz, fejlődsz, gyűjtöd az infókat és eljutsz a döntésig? 

Vajon a döntés után elindultál?

Vajon tényleg akarod a társat, a családot vagy bármi?

Gondolkozz el azon, hogy valójában mit is akarsz! Amit akarsz az csak egy vágyálom, vagy tényleg képes vagy a tüskés tanösvényen is átverekedni magad érte?

Az élethez nem kell segítség! 

Mindenki tudja mi a dolga! Teszi, ahogy tudja! Ha nem tudja, majd kérdez. Aki nem kérdez, nem kutat annak nem kell segíteni mássá lenni, mert nem akar más lenni!

Aki akar, az boldogul, tanul és magáévá teszi azt, ami segít neki azzá válni, oda jutni, amit igazán szeretne. 

Innen le tudod mérni, hogy a vágyad az valódi-e, vagy csak egy ábrándozás! Rögtön tudni fogod, hogy mi a fontos az életedben! Azonnali visszajelzést ad, hogy hol tartasz és hová tartasz!

Ha eddig eljutottál, fel kell ismerd a szorongás, félelem és egyéb aggályok feleslegességét! Olyanért sanyargatni magad, amiért egyetlen lépést sem vagy hajlandó tenni, felesleges! Itt kell, hogy felismerd, hogy az élet szép! Jónak lenni, most ebben a pillanatban is lehet! Légy jó magadhoz, lélegezz és dobd a hátad mögé azt, ami nem szolgálja a jó kedvedet! Hagyd már abba, amitől sz@rul vagy! Lazíts!

De, ha nem tudod eldobni, az is rendben van, fogadd el magad és ismerd fel, hogy nem vagy felkészülve a tüskés tanösvényre!

Félelem nincs, csak kevés tudás! 

Bízom benne, hogy érzed és látod a letörölt szemüveg élményét! 

"Ha nem vagy elég éhes ahhoz, hogy egyél egy almát, akkor Te nem éhes vagy, csak unatkozol"

Lehet, hogy csak unatkozol! Sok időd van olyanon gondolkozni, amiért tenni azonban nincs még bátorságod, mert nincs meg a tudás hozzá!

Keress bátran!

Könyvem megrendelhető ITT

Megjegyzések