A specializálódás ösvénye


Csodás a modern technika. Amire csak a neten rákeresel, az a jövőben is megtalál. Mondom ha rákeresel valamire, az utána megtalál! Ez jó, hiszen ha beírom férjet keresek, dőlni fognak a férjek :) Na, azért nem, de a társkereső oldalak biztosan. A társkeresés témájú cikkek biztosan. Ami szuper, mert gondolkozni sem kell, megtalálnak. A cikkek. Más nem. A többiért tenni kell.

Ez egy olyan ösvény, ami megpróbáltatásokkal teli. Élményekkel és tapasztalatokkal segít a fejlődésben. Önmagad megismerésében, a vágyak és óhajok  kitisztázásában. Míg végül elérhetsz a "minden világos" állapotba.

Azonban van egy másik oldala is ennek a netes ösvénynek. Amire nem keresel rá, az nem jön gyakran szembe! Tehát a tudásbázist nehezen tudod bővíteni, mert amit nem tudsz/ismered/hallottál róla, arra nem tudsz rákeresni sem. Mindig ezen az ösvényen maradsz, amíg valaki vagy valami fel nem kelti az érdeklődésed és ismét kutatásba kezdesz. Ismeretet bővíteni így nehéz, hiszen nem tudjuk, mit nem tudunk. 

Ezért jönnek és mennek a hirdetések, ők a valakik és valamik. Ami kimozdíthat és hozzád adhat bármit amivel előrébb vagy. Ha szerencséd van, akkor a keresett témán kívül néha beköszönhet más téma is, és így is információhoz juthatsz. De ha kezedbe veszed a sétapálcát akkor bemész régimódi módra egy könyvesboltba, vagy csak pásztázod az élet dolgaid és figyelsz. Bekopogtat valami az ajtón, amire éppen szükséged van.

Tartsd nyitva a szemed! Specializálódhatsz, de a keresést ne hagyd abba!

Minden út előre visz!

Keress bátran!

Könyvem megrendelhető - > aNő társkereső naplója

megveszem


Megjegyzések