Szerelem To Do 3+1!


Alapvető kérdések tisztázása sorozatot bővítem az alábbiakkal:

Döntsd el, hogy Te keresed a nagy Őt; vagy azt szeretnéd, hogy valaki találjon meg téged nagy Ő-ként?

Tudom,  tutti lenne a 2 in 1!

Valójában mit szeretnél, mi az amit mindennap teszel? Melyik fenti óhajra igaz?

Szerinted szerethető vagy-e? Megteszel-e ezért mindent?

Szereted-e magad?

Választanád-e magad?

Ha valaki oda megy hozzád egy irodában, Te megszeretnéd-e magad?

Figyeld meg a válaszaidat és változtass ha szükséges!

3+1!

1., Edzed magad!

Ne a szépségért, hanem azért, hogy legyen erőd, legyen kisugárzásod, belső kisugárzásod. Legyen naponta megterhelés, élvezd a megterhelést, juss el A-ból, B-be. Kezd el és fejezd be az edzést és élvezd!

2.,

Legyél önmagad!

Senkit ne utánozz, csak azt add aki vagy, mindegy mit tudsz, mire vagy képes, csak azt csináld, aki Te vagy. Beszélj, érez, mozogj úgy ahogyan Te tennéd. Lehet fejleszteni magad, de ne légy olyan, aki nem Te vagy.

3., 

Senki nem fog becsöngetni hozzád!

Mozgásban kell lenned. Bármit csinálsz, bárhol vagy, természetes légy, ami adódik, amihez kedved van csináld azt.  Meg van a Te párod is! Türelem! 

+1.,

Ha összejött a kapcsolat, ne akarj mindent rögtön. Fel kell építeni a kapcsolatot is. Fokozatosan haladj úgy, hogy neked és neki is jó legyen. Csak haladj! Fokozatosan! by (LFM-EOS)

"Önmagamat adom, tudom, hogy mindenkinek megvan a párja, a párom szintén a párját keresi a személyemben, hiszen ettől pár, a pár. Soha senki kedvéért nem kell megváltoznom, mert aki így belém szeret, mindig szeretni fog.  El kell döntenem, hogy akarok élni, szabadon Vele, vagy a saját téveszméimmel összezárva."

aNő társkereső naplója - könyv részlet

Megveszem




Megjegyzések