Minden barátnőm ezt mondja, aki a társkeresőn van!

 

Nézzük meg, hogy ki mondja!

Ha olyan ad tanácsot, aki maga is évek óta szörfözik a netes társkereresőkön, váltogatva egyik másik oldalon a regisztációját, mit vársz tőle? Úgy tűnik, hogy az elmélete nem életre való. Hiszen ha a hitrendszere olyan tökéletes lenne, akkor több ezer emberből már talált volna valakit. Minden egyes általa vélt sérülés után még magasabbra teszi a mércét, mindeközben az otthoni tükröt soha nem törli le, így saját magát sem nézi meg külső szemmel. Pedig nagyon más a helyzet bent, mint kint. Valószínűleg véleményt nem hallgat meg, ítélkezik és mindig a másik a hibás. 

Olyan embert nézz ki magadnak, aki már elérte azt amit Te is szeretnél elérni. Nézd meg mit tett érte, és próbáld felhasználni a módszereit, modellezd le. Nincs olyan, hogy szerencséje volt. Olyan van, hogy alkalmazkodott, önvizsgálatot tartott. Ha úgy gondolod, nincs olyan ismerősöd akinek az élete példa értékű a számodra, mert mindennek van párkapcsolati problémája, akkor jó úton jársz.

Nincs igazi, de bárkiből lehet igazi. Mindenhol vannak és lesznek egyeztetésre szánt események. Akinél nincs gond, az hidd el, nem mondja el. Mert dolgoznak rajra és megoldják. Tudják, hogy átmeneti gondok vannak csak. A párkapcsolat mindennapi munka. Folyamatos környezeti és személyiségbeli fejlődés alanyai vagyunk.  Segítjük egymást, másképpen látni.

Ne feledd, csak abból tudsz válogatni aki téged akar. Olyan férfivel/nővel nem tudsz együtt lenni, aki téged nem akar. Hiába is ácsingózol, vagy könyörögsz. Tehát jobb ha felméred ki az aki ostromol, és megér-e esetleg egy próbát. 

A férfi feladata a vadászat, nem kell neked futni nő létedre senki után. Férfiak, ne várjátok el, hogy egy nő fusson utánatok, mélyen a lelketekben Ti is tudjátok, hogy az számotokra rövid körös, könnyű préda.


Könyvem megrendelhető - > aNő társkereső naplója

Megveszem



Megjegyzések