Milyen a szexuális életed?

 


" 2007-01-14 16:55:51
 Az Igazi...

„Nem vagyok curva..., csak keresem az Igazit”...loptam, tetszik :))))

2007-01-16 10:07:14
 Intenzív szexuális élet...

...annyira megragadta a figyelmemet...hogy itt a tagok többsége intenzív szexuális életet él, saját bevallása szerint...

 MINDENKI KERESI AZ IGAZIT? :))) lsd. fent "

aNő társkereső naplója - könyv részlet

Megveszem

Hol is kezdjem? 

Erre a kérdésre milyen válasz illik adni vagy milyet szabad?

Véleményem szerint ha nem a gyakoriságra hívjuk fel a figyelmet, hanem a minőségre, akkor lehetséges egy olyan válasz mint pl: ha van, akkor köszi, jó a szexuális életem.

Azonban egy újabb eset kapcsán ez a kérdés sajnos megfelelési kényszert váltott ki a kliensnél. Ezután úgy érezte, hogy ha eljut az új kapcsolata az ágyik, akkor teljesítenie kell.

Azonban itt egy alapvető gondolat felmerült: miért, eddig nem kellett teljesíteni?  Egyáltalán miért fordul meg az ember fejébe, hogy teljesíteni-e kell?! Eddig nem adta önmagát? Eddig mit gondolt a saját szexuális teljesítményéről? Eddig elég volt a lepedő szerepét játszani, amit ő maga is alacsonynak minősített? 

Mindenkinek más a jó és ebben ez a szép. 

Párkapcsolat építés alatt, szerintem fontos a jövőkép. Kit és mire keresek?! Tudjuk, hogy ami jó az egyik embernek az nem jó a másiknak. Pont ez a párkeresés lényege, ami a testiségre is kiterjed, az intimitásra. 

Ki, mit tud kihozi a másikból és magából ;)

Természetesen nem KELL teljesíteni. Össze szokás szokni. Egy életen át adódnak ilyen-olyan események ami miatt, egyik vagy másik fél éppen nem tudja élete legjobb alakítását hozni az ágyban, de ez nem baj. Ezt megtapasztják a felek és alkalmazodnak, ahogy szellemileg és  lelkileg is alkalmazkodnak és csiszoldónak.

Tegyétek ami jól esik! 



 


Megjegyzések