Megint lecsesztek?



A mai nap is olyan mint a többi? Úgy érzed lecsesztek? Úgy érzed nem értenek meg?  Úgy érzed bántanak és rosszat akarnak neked? Úgy érzed nem érzi senki, mi az igazi problémád?

Tényleg lecsesztek? 

Vagy csak gondolkozásra szeretnének késztetni!?

Hány olyan vitát éltél meg ahol, vagy Te mondtad a másik félnek, vagy Te kaptad: Gondolkozzál már! 

És, gondolgoztál? 

Csak annyit szeretnének, hogy lásd az érem másik oldalát, légy rugalmas, lény alkalmazkodó, légy változásra képes, légy olyan mint egy rugalmas rongyos gumibaba, légy olyan mint egy kötéltáncos aki végig szökel a magasban kifeszített kötélen... Néha csak nem kell olyan véresen komolyan venni mindent, néha rájössz, hogy semmi nem olyan fontos majd 5-10 év múlva, néha kiderül, hogy nem ezen múlott az életed, néha idősebb leszel és látod, hogy mennyire vicces volt, néha elég csak átmenni az út túloldalára, néha ha megfordulsz nem vakít a napsugár, néha rájössz, hogy bármi lehet az is csak egy vanás...

Néha meggondoltad magad?! Néha igazuk volt?! Néha nem volt igazuk?! Néha tanultál belőle?! Néha nem?! 

De egy tutti biztos!

Mindenki jót akart a maga módján! Mindenki szeretett volna egy másik eshetőséget is megmutatni neked! Csak szerette volna elmondani az ő tapasztalatát, a saját kommunikációs eszközeivel! Nem vagyunk egyformák! Nem vagyunk egy szinten és egy hullámhosszon sem! Ettől mozog a világ!

Néha az okos enged és a szamár szenved! Ami szintén nézőpont kérdése.

Hogy ki enged? és Ki szenved? 

Mindig az, aki úgy érzi!

Tégy úgy és gondold azt, amitől jól érzed magad!

Könyvem megrendelhető - > aNő társkereső naplója 

Megveszem

Megjegyzések