Információs cumami


Van megoldás!

Az összes tudatos motivációs oldal megmondja hogyan élj; 
az alternatív gyógymódok megmondják, 
hogy mit egyél és mit szedjél; 
a vallások, hogy miben higgy; 
ez  az információ dömping kezelhetetlen, kész kommunikációs cunami.

Az ember csak kapkodja a fejét. Ha csak azt enném ami a a napi bevitelre ajánlott nagyobb lennék mint egy elefánt. Így vegán, úgy nyers, ilyen húst és olyan zöldséget. 

Megjegyzem a tehén is elhízik, pedig csak füvet eszik.:)

Mi az igaz?
Gyógyfüvek és gyógykövek, pránadi és reiki, mantra és mudra, vonzás és agykontroll, meridián és csakra, masszázs és csontkovács, szenteltvíz és információs cseppek, bogyók és kencék, lélek és szellem .......és még sorolhatnám.

Szerintem a mennyiségben és a minőségben a titok:)

A méreg és szemét nem véletlen kapta ezt a nevet. Jobb ha kerüljük, a névben ott a lényeg.

Ez nem olyan bonyolult, nézzünk vissza  történelemben, az ember honnan fejlődött el idáig. Valójában életképes volt az egyed és az életvitel is, hiszen nem maradt volna életben és nem fejlődött volna.

Az elmúlt kb. 25 év próbálkozásaiból szerzett tapasztalat beszél belőlem.
Feldolgozhatatlan ugyanis ez a sokféle életmód. Annyi az ellentmondás és annyi a kontra hír, hogy eltévedünk. 
Vegyük tudomásuk, hogy nem lehet csak 1 az igaz. Az élet úgy van megalkotva, hogy mindennek 2 oldala van. Ez egy összetett dolog, hiszen mindenkinek másra van szüksége, mindenki más szinten él, mindenki máshol áll a fejlődés létráján.
Hiszem, hogy vagyok ÉN, és van egy ember feletti valami, legyen az erő, Isten, Univerzum, vonzás, rezgés, energia, hívd annak aminek akarod és annak aminek éppen a fejlődési szinteden kapott ismereteid szerint hívhatod.

Fejlődésben vagyunk, mindenki. Egy nagy utazás, a Föld nevű bolygón. Senki nem tudja mi van előtte és utána, kár is kutatni, célszerű az itt töltött néhány évtizedet úgy élni, ahogyan a legjobb neked, ahogyan a legjobban érzed magad, szabad vagy!!! A személyes szabadság mindenkinek jár, azt senki el nem veheti. 
Személyes szabadság = boldogság?!

Csak saját döntésünk a lényeg, senki másé. A legfontosabb a nyugalom, mert ha van nyugalom, van szeretet és boldogság és egészség  és mindenből van elegendő. Élj, és az a lényeg, ne csak életben legyél, hanem ÉLJ is.

Ahogyan az egyik takarítónőm mondta, nincs a koporsón farzseb. Hiába is gyűjtögetsz, hiába is éled az életed egy küzdelemként - megsúgom élhetnéd másképpen is - semmiféle tárgyat nem viszel magaddal. Hova is? Kitudja? Örök élet? Semmire nincs biztos magyarázat.

Lehet, hogy csak egyetlen dolog a tied, a TUDÁS. A tudás az egész életedet alapvető befolyásolója, attól függ, hogy hogyan élet meg az élet pillanatait. Érted vagy nem, tudod vagy nem.

Hiába magyarázom  11:50-kor ha  nem érted, nem baj még nem vagy 12-nél, akkor majd megérted. Lényeg, hogy fejlődj! Úgy ahogyan az neked kényelmes, úgy sem tudsz gyorsabban:) Tanulj, figyelj!
Legyenek céljaid, mert azok visznek előre, amit megtudsz álmodni az meg tudod valósítani, csak a feladatra koncentrálj, a célra.

Én a nem-et, nem ismerem.
Mindenhol van megoldás, van kiskapu, meg kell keresni.....
Akinek nem megy egyedül kérjen segítséget a könyvekből, motivációs előadásokból, a kommunikációs csatornák egyikétől. A tárház végtelen.







Megjegyzések